Aprea-IPO kan ge klirr i kassan för Karolinska Development

Karolinska Developments portföljbolag Aprea Therapeutics har i ett tillägg till sin noteringsansökan hos den amerikanska finansmyndigheten SEC angett ett prisintervall på 14-16 dollar för den potentiella noteringen av bolagets stamaktier.

Om börsnoteringen genomförs kan det medföra en nettovinsteffekt för Karolinska Developments innehav om cirka 45-78 miljoner kronor baserat på det angivna prisintervallet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Karolinska Development har ingått ett lock up-avtal som hindrar försäljning av aktierna under en tid av 180 dagar räknat från den tid när erbjudandet stängs, meddelas det också.

Aprea Therapeutics lämnade tidigare i september in en ansökan till SEC gällande en potentiell notering av bolagets stamaktier på Nasdaq Global Select Market.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.