BHG förvärvar Hafa Bathroom

E-handelsbolaget BHG har tecknat avtal om förvärv av 94% av Hafa Bathroom Group, ett bolag som bland annat äger varumärken som Hafa, Westerbergs och Noro.
BHG
Hafa omsatte under förra året cirka 200 miljoner kronor, exklusive genom BHG-kanaler, och hade god lönsamhet.

”Hafa Bathroom Group har en mycket stark organisation som arbetar med en tydlig målsättning – att vara absolut bäst i Norden på badrum. Genom att bli en del av BHG förstärks förutsättningarna för att driva tillväxt inom segementet badrumsinredning i Sverige, där Hafa Bathroom Group redan idag är mycket framgångsrika, och i övriga Norden. Genom förvärvet tar vi ytterligare ett steg i BHG:s satsning på egna varumärken inom DIY och vi är mycket glada över att vd Anders Hofstedt och hans team fortsätter tillväxtresan som en del av BHG”, kommenterar VD Adam Schatz affären.

Förvärvet behöver sedvanliga myndighetsgodkännanden. Någon köpeskilling anges inte.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets