Concentric får order värd 200 miljoner

Verkstadsbolaget Concentric harh fått en order på att leverera en integrerad högspänningskylningslösning till en nordamerikansk tillverkare av nollutsläppslastbilar.
Concentric får order värd 200 miljoner - Concentrics VD Martin Kunz
Concentrics VD Martin Kunz

Ordervärdet är 201 miljoner kronor och leverans ska ske under de närmaste två åren, skriver Concentric i ett pressmeddelande.

”Denna senaste order har stort strategiskt värde för Concentric, eftersom vi ska leverera en helt integrerad kylningslösning, bestående av elektriska fläktar, elektriska pumpar och annan teknik för vätgasbränslecellsdrivna elfordon (FCEV) som blir de första i sitt slag. Denna order från en innovativ lastbilstillverkare understryker vårt ledarskap inom denna teknik och vårt enastående tekniska kunnande när det gäller att möjliggöra och förbättra våra kunders övergång till elektrifierade system”, kommenterar vd Martin Kunz.

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets