Corem föreslår nyval av Rutger Arnhult som styrelseledamot

Aktieägarna i fastighetsbolaget Corem Property kallas till årsstämma fredagen den 28 april i Kista.
Corem föreslår nyval av Rutger Arnhult som styrelseledamot - KLÖVERN RUTGER ARNHULT
Rutger Arnhult. Foto: Tomas Oneborg/TT

Styrelsen föreslår att stämman beslutar om en utdelning på 40 öre per A- och B-aktie. Utbetalning sker kvartalsvis med 10 öre per aktie. Vidare föreslås en utdelning på 20 kronor per D-aktie och preferensaktie. Utbetalning sker kvartalsvis med 5 kronor per aktie.

Valberedningen föreslår nyval av Rutger Arnhult som styrelseledamot. Han är huvudägare i bolaget.

Omval föreslås av styrelseordförande Patrik Essehorn och styrelseledamöterna Christina Tillman, Fredrik Rapp, Katarina Klingspor, Magnus Uggla och Christian Roos.

Styrelsen vill ha bemyndigande från stämman att besluta om nyemission av aktier, motsvarande en ökning av antalet aktier med högst 10 procent. Styrelsen vill även ha bemyndigande från stämman att besluta om förvärv och överlåtelse av egna aktier.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.