Dagens nya köpråd

Ett smyckesbolag och ett oljebolag får köprekommendationer under torsdagen.
Dagens nya köpråd - penna-papper-aktier-700_binary_6976066.jpg

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för det danska smyckesbolaget Pandora till köp från sälj. Riktkursen höjs till 360 från 310 danska kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Aktien stängde på drygt 319 kronor på onsdagen.

SEB Equities återupptar bevakning av oljebolaget Lundin Petroleum med rekommendationen köp. Riktkursen sätts till 305 kronor. 0Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Lundin Petroleum handlades vid 9.45-tiden på torsdagen till drygt 273 kronor.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för fastighetsbolaget Catena till behåll från tidigare sälj. Riktkursen är alltjämt 356 kronor. Det framgår av Bloomberg First Word.

JP Morgan höjer sin rekommendation för modebolaget H&M till övervikt, från tidigare undervikt. Riktkursen höjs samtidigt till 225 kronor, från 115 kronor. Det rapporterar Bloomberg.

Samtidigt sänker RBC Capital Markets riktkursen för H&M till 220 kronor från 240 kronor. Rekommendationen outperform upprepas. Det framgår av Bloomberg.

H&M stängde till kursen 186:54 kronor på onsdagen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets