Dagens nya köpråd

Trots coronaoron höjs flertalet aktier till köp under torsdagen.

Carnegie höjer sin rekommendation för Thule till köp från behåll. Riktkursen sänks till 180 från 245 kronor. Det framgår av en analys.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Getinge till köp från sälj. Riktkursen höjs till 200 från 130 kronor. Det skriver Bloomberg News.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Academedia till köp från behåll. Riktkursen sänks till 55 från 58 kronor. Det framgår av en analys.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Skistar till köp från behåll. Riktkursen sänks till 95 från 130 kronor. Det framgår av en analys.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Pandox till köp från behåll. Riktkursen är 99 kronor. Det framgår av Bloomberg. Pandox aktie öppnade på 58 kronor på torsdagen.

Även Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Pandox till köp från behåll. Riktkursen sänks till 150 från 225 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Balder till köp från behåll. Riktkursen är 381 kronor. Det framgår av Bloomberg.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.