De är Danske Invests nya fondspecialister

Danske Invest har valt att stärka sitt team på den svenska marknaden med ytterligare två fondspecialister, kan Silly berätta.

Tomas Ålander och Niklas Ekmark har rekryterats som fondspecialister till Danske Invests team med ansvar för fondbolagets interna och externa distribution. Enligt Danske Invest kommer Tomas Ålander senast från en tjänst som aktiemäklare på Nordnet Banks Private Bankingenhet och Niklas Ekmark arbetade tidigare med försäljning på Handelsbanken.

Danske Invest har totalt drygt 110 miljarder euro i förvaltat kapital. Danske Invest är ett varumärke under Danske Bank.


Hänt något som Silly borde skriva om?


Mejla till: silly@affarsvarlden.se

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.