Embracer-spelet Destroy All Humans! tvåa på bästsäljarlista

Gamingkonglomeratet Embracers spel Destroy All Humans! är tvåa på Steams globala bästsäljarlista, drygt sex timmar innan spelet lanseras på PC-plattformen.
Embracer handlas ner på börsen i dag efter att ha släppt en ny kvartalsrapport.

Spelet som även släpps till spelkonsolerna Xbox One och Playstation 4 har mottagits relativt väl av kritikerkåren med ett genomsnittsbetyg om 74 av 100 på Metacritic (PC).

På Amazons bästsäljarlista för PS4 samt Xbox One ligger spelet just nu på andra plats. Spelet som utvecklas av Embracer-studion Black Forest Games ligger före storspel som The Last of Us 2 till PS4.

Embracer-aktien faller dock 3,9 procent på börsen idag, mot bakgrund av att SEB sänkt aktien till behåll (köp) med riktkurs 135 kronor (130). Detta i ljuset av att aktien nästan dubblats i år.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.