Entain har fått alla myndighets­godkännanden för budet på Enlabs

Brittiska speloperatören Entain har fått alla nödvändiga godkännanden för budet på Enlabs. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.
Entain har fått alla myndighets­godkännanden för budet på Enlabs - enlabs-global
Den 7e januari la det UK-listade bolaget Entain Group ett bud på Enlabs. Budet uppgick till 40 kr per aktie och motsvarade en värdering om 2,8 Mdkr.

Godkännanden kommer från relevanta konkurrens- och spelmyndigheter och därmed har villkoren för genomförandet av erbjudandet uppfyllts. Acceptansperioden löper ut den 18 mars men Entain förbehåller sig rätten att förlänga godkännandeperioden.

Budgivaren Entain har genom dotterbolaget Bwin Holdings lagt ett höjt uppköpsbud på samtliga aktier i bettingbolaget Enlabs på 53 kronor per aktie. Bolagets oberoende budkommitté har sedan tidigare rekommenderat aktieägarna att acceptera budet.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco