Fastator tillsätter intern utredning om VD

Fastators styrelse tillsätter nu en intern utredning, efter uppgifter om att VD Joachim Kuylenstierna skulle kunna vara involverad i affärer som strider mot svensk lag.
Fastator tillsätter intern utredning om VD - Bjorn-Rosengren
Fastators styrelseordförande Björn Rosengren. Foto: Fastator

”Idag har det publicerats artiklar som gör gällande att Fastator, genom VD Joachim Kuylenstiernas historiska förehavanden genom sin tidigare arbetsgivare, skulle kunna vara involverad i affärer som strider mot svensk lag. Styrelsen i Fastator ser extremt allvarligt på den information som har kommit fram i materialet”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Styrelsen kommer nu att tillsätta en intern utredning.

”Skulle utredningen komma fram till att det föreligger något olagligt i Joachim Kuylenstiernas förehavanden kopplat till hans engagemang i Fastator kommer det att hanteras. Resultatet av utredningen kommer att delges marknaden.”

Fastators aktie är vid lunchtid på måndagen ner 12%.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Annons från Valour