Fingerprint Cards öppnar kontor i Kina och Schweiz

Teknikbolaget Fingerprint Cards uppger i ett pressmeddelande att det etablerar två regionkontor i Kina och Schweiz, samt en försäljnings- och distributionshub i Singapore. Åtgärderna syftar till att förbereda företaget för tillväxt inom viktiga områden.
Fingerprints Christian Fredrikson.
Fingerprints Christian Fredrikson.
De regionala kontoren kommer att finnas i Shanghai, som är bolagets center för mobilgrenen, och i Zug i Schweiz där Payments & Access-verksamheten har sitt huvudkontor.

Den nya distributionshuben i Singapore ska hjälpa till att effektivisera lagerhanteringen och realisera ekonomiska skalfördelar i distributionen till flera marknader.

VD Christian Fredrikson säger att den nya organisationen kommer att gynna den egna verksamheten genom en bättre organisatorisk flexibilitet, snabbhet, kostnads- och kassaeffektivitet, samt ”genom ett skarpare fokus på våra enskilda affärsområden”.

Fredrikson och bolagets finanschef kommer som en följd av de aviserade ändringarna att omlokalisera till Zug.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.