Flopp i Aktietorget-emission

Aktietorget-listade Double Bond Pharmas företrädesemission tecknades till endast cirka 14 procent.

Double Bond Pharmas företrädesemission tecknades till endast cirka 14 procent. Emissionen tillför cirka 2,1 miljoner kronor till läkemedelsbolaget, räknat före emissionskostnader som väntas uppgå till cirka 0,25 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Företrädesemissionen var på totalt cirka 15 miljoner kronor, varav avtalade teckningsåtanden var säkerställda för 0,35 miljoner eller cirka 2,3 procents teckningsgrad.

Syftet med emissionen var att stärka balansräkningens likviditet samt att finansiera förvärvet av nya veterinära produkter för upp till 2 miljoner kronor från vitryska Probioteh.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.