G4S bekräftar intresse från sektorkollegan Allied Universal

Säkerhetsbolaget G4S, som försöker mota bort vad man anser är ett för lågt uppköpsbud från Garda World, har nu bekräftat att de fått intresse från den amerikanska sektorkollegan Allied Universal. Det framgår av ett pressmeddelande.
G4S bekräftar intresse från sektorkollegan Allied Universal - g4s-700_binary_6954756.jpg
Bloomberg News rapporterade tidigare idag att G4S närmat sig andra bolag för att försöka få rivaliserande bud för att avvärja uppköpet från Garda. Bolaget har även starkt avrått aktieägare att acceptera budet på 190 pence per aktie.

Aktien stängde igår på 201,5 pence per aktie vilket indikerar att aktieägarna förväntar sig ett högre bud än det stående.

Allied Universal är ett amerikanskt bolag inom säkerhetsbranschen och har mer än 200 000 anställda och 8,5 miljarder dollar i årliga intäkter.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco