G7-länderna redo att intensifiera sanktioner mot Ryssland

G7-länderna uppgav i ett uttalande att "Ryssland inte har ändrat kurs" i Ukraina och att de var beredda att införa ytterligare sanktioner, skriver Dow Jones Newswires.

Nedskjutningen av Malaysia Airlines flight 17 borde ha varit “en vattendelare” som fått Ryssland att stänga gränsen mot Ukraina och sluta ge stöd till rebellerna. I stället har Ryssland fortsatt underblåsa konflikten, enligt uttalandet.

Väljer Ryssland att de-eskalera konflikten så kan sanktionerna lyftas, om inte så står G7-länderna redo att “ytterligare öka kostnaderna” för landet.

 

 

nullnull

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här