Gamestop rusade efter att Roaring Kitty dubblat innehavet

Reddit- och Youtube-profilen Roaring Kitty, som var en av de första investerarna i Gamestop innan rallyt, har köpt ytterligare 50 000 aktier i bolaget. Det skriver New York Post.
Gamestop
Foto : Jeff Roberson/TT
Gill lade upp en skärmdump av sin placering i Gamestop på fredagen. Reaktionen lät inte vänta på sig. Gamestop-aktien rusade som mest 20% på måndagen för att till slut stänga upp 13,3%.

Sammantaget sitter Gill nu på 100 000 Gamestop-aktier, samt ytterligare köpoptioner värda 1,5 miljoner dollar. Hans totala investering i bolaget uppgår till 4,6 miljoner dollar, motsvarande 38,1 miljoner kronor.

Gills senaste köp kommer efter att han förhörts i kongressen på torsdagen. Utfrågningen avsåg just det galna rallyt som ägde rum i Gamestop-aktien under januari.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets