Handelsstopp i Future Gaming Group

Future Gaming Group har på onsdagseftermiddagen handelsstoppets på Spotlight. Aktien kommer att vara handelsstoppad tillsvidare.

Det framgår av ett börsmeddelande.

Bolaget lämnade tidigare på onsdagen en kvartalsrapport där det framkom att bolaget fortsatt var i överträdelse av villkoren för den obligation som upptagits.

Ett tredje försök att nå en överenskommelse med obligationsinnehavarna hade misslyckats. Enligt rapporten hade parterna kommit överens om att träffas igen för att se om man kan nå en lösning.

När aktien handelsstoppades vid klockan 14 hade fem avslut gjorts i aktien med senaste avslutskurs på oförändrad nivå jämfört med onsdagens stängningskurs.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här