Handelsstopp i Partytajm efter kraftig kursrusning

Partytajm, ett e-handelsföretag inom kalasprodukter, stiger kraftigt i onsdagens handel och NGM-börsen har nu beslutat att stoppa handeln med aktierna med omedelbar verkan.
Handelsstopp i Partytajm efter kraftig kursrusning - ngm-700_binary_6969654.jpg
Handelsstoppet sker eftersom investerarna inte i tillräcklig omfattning har tillgång till information om emittenten eller det finansiella instrumentet.

Aktien har som högst handlats till 52,2 och står nu i 38,6 kronor, en uppgång med 370 % för dagen. Drygt 35 000 aktier har bytt ägare efter cirka en timmes handel.

Partytajm började handlas på NGM Nordic SME den 10 november. Kursen svängde då mellan 8 och 19 kronor. Bolaget gjorde ingen traditionell ägarspridning inför noteringen vilket innebär att det saknas teckningskurs att jämföra med. Fram till i måndags har aktien gått svagt och sjunkit till 5 kronor innan uppgången började ta fart under gårdagen.

Partytajm är aktiva primärt på den svenska marknaden och säljer partyartiklar och dekorationer till olika högtider.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG