Hans Dahlgren blir VD för Humana Assistans

Vård- och omsorgsbolaget Humana utser Hans Dahlgren till VD för dotterbolaget Humana Assistans och han tillträder idag den 21 augusti.
Hans Dahlgren blir VD för Humana Assistans - Humana 2
Foto: Humana

Dahlgren kommer närmast från rollen som kvalitets-, utvecklings- och kommunikationsdirektör inom Humana och beskrivs ha mångårig erfarenhet från svenskt samhällsliv, inte minst från vård och omsorg.

”Hans erfarenhet av att leda stora resultatdrivna verksamheter samt omfattande nätverk och gedigen kunskap om branschen kommer vara stora tillgångar. Tillsammans med Hans ser jag fram emot att fortsätta utveckla branschen mot en återgång till intentionerna med LSS-reformen”, säger vd Johanna Rastad i ett pressmeddelande.

Andreas Westlund avgår i samma veva som vd för Humana Assistans. Han planerade att lämna rollen tidigare i år men förlängde sitt åtagande på grund av processen med Humanas tillstånd under våren.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.