Hiq expanderar i flera svenska städer efter förvärvet av Headlight Group

IT-konsulten Hiq har expanderat sin verksamhet i flertalet svenska städer efter förvärvet av Headline Group, som kommunicerades i april. Det framgår av ett pressmeddelande.
Hiq expanderar i flera svenska städer efter förvärvet av Headlight Group - sven-ivar-hiq-900
Vd Sven Ivar Mørch. Foto: HiQ

Genom förvärvet expanderar Hiq till Borlänge samt stärker verksamheten i Örebro och Västerås.

”Med den här sammanslagningen expanderar vi ytterligare på den svenska marknaden och det kommer att öppna upp för nya arbetstillfällen som kommer att påverka alla tre städerna, men även företag i närheten som vi ser fram emot att samarbeta med. Det är ett bra kliv för oss på vår expansionsresa, let’s go big”, kommenterar vd säger Sven Ivar Mørch.

Headlight Group byter även namn till Hiq och öppnar upp för att börja öka antalet kunder.

”Headlight kommer att spela en viktig roll när det gäller att expandera HiQ ytterligare på den svenska marknaden och bli det ledande tekniska konsultföretaget i norra Europa. Därmed spelar Västerås, Örebro och Borlänge en väsentlig roll och det öppnar även upp för arbetsmöjligheter i städerna då Headlight kliver på Hiqs expansionsresa framåt”, skriver Hiq i pressmeddelandet.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets