Hon blir ny bankchef

Landshypotek Bank har utsett en ny vd, noterar Silly.

Liza Nyberg blir ny på Landshypotek Bank i höst. Hon efterträder Kjell Hedman, som varit vd sedan 2010.

Hon kommer närmast från Danske Bank och tjänsten som ansvarig chef för privatmarknaden i Sverige.

Landshypotek Bank är Sveriges tionde största bank och fokuserar på finansiering till Sveriges jord- och skogsägare. Den ägs av bankens 45 000 låntagare organiserade som medlemmar i Landshypotek ekonomisk förening.


Hänt något som Silly borde skriva om?


Mejla till: silly@affarsvarlden.se

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.