Jefferies nya råd i verkstadssektorn

Jefferies har återupptagit bevakningen av ett flertal nordiska aktier i verkstadssektorn, framgår av Bloomberg. Ingen av de berörda aktierna stämplas med köp.
Atlas Copco

SKF:s aktie återupptas hos Jefferies med sälj (”underperform”) och riktkursen 149 kronor. Aktien stängde på 168 kronor jämnt i fredags.

Även Atlas Copcos aktie får rådet sälj, med riktkursen 300 kronor. Stängningskursen på fredagen var 339:10 kronor.

Sandvik får däremot rådet behåll, med riktkursen 182 kronor, vilket kan jämföras med riktkursen 158:40 kronor från i fredags.

Assa Abloy får också behåll-rekommendationen, med riktkursen 225 kronor, vilket kan jämföras med stängningskursen 214:90 kronor från i fredags.

Finländska hissbolaget Kones aktie stämplas med sälj och riktkursen blir 45:20 euro. Aktien stängde på 51 euro i fredags.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.