Joakim Efraimsson utses till VD för Wästbygg

Joakim Efraimsson har utsetts till VD för Wästbygg AB med tillträde den 1 juni i år och han tar då även plats i koncernledningen. Det framgår av ett pressmeddelande.
Wästbyggs VD Joakim Efraimsson.
Wästbyggs VD Joakim Efraimsson. Foto: Wästbygg
Nuvarande tillfälliga VD:n Jörgen Andersson återgår till att helt fokusera på arbetet som koncernchef för Wästbygg Gruppen.

”Joakim anställdes i Wästbygg 2010. Både i och med sin nuvarande roll som operativ chef Bostad och genom sina tidigare positioner har han samlat på sig en god kunskap om vår affär och våra interna processer. Det är väldigt roligt att få erbjuda Joakim tjänsten som vd för Wästbygg AB. Han har rätt kompetens och erfarenhet för att driva utvecklingen av affärsområdena Bostad och Kommersiellt vidare”, kommenterar Jörgen Andersson.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco