Jocke & Jonna lämnar styrelsen i Newton som varit handelsstoppad i flera månader

Aktieägarna i teknikbolaget Newton Nordic kallas till extra bolagstämma torsdagen den 28 februari.
Newton Nordic ska göra ett omvänt förvärv av Influencer Panel som grundades av Danjal Kanani samt Joakim och Jonna Lundell.
Sociala medier-profilerna Jocke och Jonna Lundell Foto: Fredrik Sandberg / TT /
Nyval föreslås av Martin Roos och Daniel Daboczy som styrelseledamöter. Martin Roos föreslås också väljas till ny styrelseordförande. Danjal Kanani kvarstår i styrelsen medan övrig styrelse entledigas.

Det innebär att influencerduon och mediaprofilerna Jocke & Jonna Lundell lämnar styrelsen som de tog plats i så nyligen som i november i fjol.

“Mer info kommer, vi löser de problem som har funnits”, skriver Danjal Kanani i ett sms sent på måndagen till Breakit. Han kvarstår alltså i styrelsen i Newton.

Newton riskerar fortfarande att kastas ut från First North. Nasdaq handelsstoppade aktien i slutet av november i fjol och stoppet kvarstår tills utredningsärendet och noteringsprocessen är avslutad.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.