Kambi förlänger avtal med Penn

Sportboksleverantören Kambi Group har förlängt sitt avtal med Penn Entertainment fram till den 31 december 2025.
Kambi förlänger avtal med Penn - Kambi
Foto: Penn Entertainment

Förlängningen ersätter den tidigare överenskommelsen som innebar att avtalet mellan parterna skulle löpa ut i juli 2024. Det framgår av ett pressmeddelande.

Enligt avtalet kommer Kambi att fortsätta att förse Penns fysiska kasinon över hela USA med sin portfölj av sportboksprodukter. Kambi stödjer för närvarande Penn vid 30 anläggningar i 13 delstater.

”Vi är glada att kunna godkänna denna förlängning av vårt sportboksavtal med Penn Entertainment, genom vilket vi har säkrat en viktig ytterligare intäktsström för Kambi fram till slutet av 2025”, kommenterar VD Kristian Nylén.

Under den förlängda avtalsperioden planerar Penn att migrera sina sportböcker till sin egenutvecklade teknik. Fram till slutet av 2025 kommer dock alla intäkter från sportspel som genereras av Penn, antingen via Kambis plattform eller via Penns egen sportbok i jurisdiktioner som tidigare stöddes av Kambi, att vara föremål för samma intäktsdelning från Penn till Kambi.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets