Kinnevik bekräftar finansieringsrunda i Babylon Holdings

Kinnevik bekräftar att förberedelser för en finansieringsrunda i Babylon Holdings pågår, ett bolag där Kinnevik har 20 procent, men att inget avtal har slutits.

Det framgår av ett pressmeddelande som kommentar i medieuppgifter.

“Slutliga villkor kommer att annonseras om och när ett avtal mellan parterna har ingåtts, vilket förväntas ske denna vecka. Om transaktionen slutförs värderas Babylon till över 1 miljard dollar före emission av nya aktier”, skriver Kinnevik.

Även Vostok New Ventures, som för närvarande äger 10 procent i Babylon, noterar medieuppgifterna och ger samma besked som Kinnevik.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.