Lars-Johan Jarnheimer köper sina första aktier i Telia

Telias styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer har 26 februari köpt 10.000 aktier i teleoperatören.

Det framgår av inrapportering till Finansinspektionens insynsregister.

Köpet gjordes till kurs 39:42 kronor och var därmed värt totalt nästan 0,4 miljoner kronor.

Lars-Johan Jarnheimer valdes till ordförande i Telia på en extra stämma i bolaget i slutet av november 2019. Han ägde inte några aktier i Telia före ovannämnda köp, enligt ägardatatjänsten Holdings.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.