Leo Vegas resultat sjönk mindre än väntat

Mobilspelbolaget redovisar ett högre resultat än väntat.

Leo Vegas redovisar ett ebitda-resultat på 7,2 miljoner euro för det första kvartalet 2019 (9,5).

Analytiker hade i snitt väntat sig 5,5 miljoner enligt Bloombergs sammanställning av fem analytikers estimat.

Intäkterna uppgick till 86,3 miljoner euro (77,4), mot väntade 85,1 miljoner.

Det rapporterade rörelseresultatet (ebit) låg på 0,6 miljoner euro (3,8) medan det justerade rörelseresultatet var 4,8 miljoner euro (7,9).

Resultatet före skatt var -31.000 euro (+1,7 miljoner euro).

Resultat per aktie var 0:00 euro (0:02).

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.