Mångmiljonorder för Pricer

Pricer har ingått ett mångmiljonavtal med Canadian Tire Dealer Association.
Mångmiljonorder för Pricer - Pricer-digital-price-tags-collection

Pricer har ingått ramavtal med Canadian Tire Dealer Association, ett detaljhandelsnätverk bestående av totalt 500 butiker.

Parterna har ingått ett ramavtal som innebär att det svenska bolaget blir exklusiv leverantör av ett system med digitala prisetiketter. Den första ordern är värd 100 miljoner kronor.

Ordern innefattar infrastruktur för kedjans alla butiker och avrop görs i takt med att installationerna genomförs under nästa år. Dessutom ingår kompletta installationer och delinstallationer med Pricers system i 38 butiker, vilka ska vara slutförda under första kvartalet 2021. Det genomsnittliga ordervärdet för en butik bedöms bli cirka 3 miljoner kronor.

Affären har tagits efter en två år lång utvärdering från kundens sida.

– Vi är oerhört glada över att ha blivit utvalda som exklusiv leverantör av digitala prisetiketter av CTDA, en ledande kanadensiska detaljhandelsorganisation. Vi ser fram emot lyckade installationer runt om i hela Kanada. De kommer att ge butikerna i CTDA:s nätverk avancerade lösningar för butiksdigitalisering under många år framöver, säger Helena Holmgren, vd på Pricer.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets