Morgan Stanley inleder bevakning av Evolution Gaming med övervikt

Morgan Stanley inleder bevakning av live kasinoutvecklaren Evolution Gaming med rekommendationen övervikt och riktkursen 650 kronor, rapporterar Bloomberg News.
Evolution
Foto: TT
Morgan Stanley anser att Evolution Gamings uppköpsbud på Netent är en sund affär, både resultatmässigt och strategiskt. Förvärvet väntas bidra till en stark intäkts- och resultattillväxt, där
Morgan Stanleys estimat ligger betydligt högre än konsensus för 2022. Analyshuset bedömer att konsensus är alltför lågt till följd av fokuset på bolagets höga marknadsandel på bordsspel.Morgan Stanleys riktkurs på 650 kronor är den högsta i Bloombergs databas, vilket kallas för ”Street high”. Evolution har i databasen tre köpråd, tre neutrala och ett säljråd.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets