Nu kommer Affärsvärlden redan på lördagar

Affärsvärldens e-tidning kommer från och med i dag att publiceras på lördagar.
Nu kommer Affärsvärlden redan på lördagar - afv
Foto: Afv

Aktieanalyser, unika reportage och intervjuer och även krönikor. Detta är något som finns i varenda nummer av Affärsvärlden. E-tidningen har tidigare publicerats på söndagar – men nu gör vi en förändring. Från och med denna helg kommer e-tidningen ut redan på lördagen.

”Syftet är att våra prenumeranter ska ha gott om tid att kunna läsa hela tidningen under helgen”, säger Affärsvärldens chefredaktör Peter Benson.

Ytterligare en förändring kommer att ske: Affärsvärlden brukar mejla ut nyhetsbrev på söndagar. Från och med denna helg kommer dessa brev istället att komma på lördagar. Syftet är detsamma som för e-tidningen – det ska finnas gott om tid för läsarna att ta del av Affärsvärldens matiga artiklar och aktieanalyser.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.