Ny tillförordnad VD på Castellum

Castellums styrelse har utsett Jakob Mörndal som tf. VD med tillträde den 8 oktober. Han efterträder Henrik Saxborn som i april meddelade att han lämnar bolaget efter mer än 8 år i rollen. Det framgår av ett pressmeddelande
Castellum Jakob Mörndal
Jakob Mörndal, tf VD för Castellum.

Jakob Mörndal har utsetts till tf. VD på Castellum. Han kommer senast från egen verksamhet och har dessförinnan bland annat varit affärsutvecklingschef på Klövern, Bostadsrättschef på Stena Fastigheter och High Yield Sales på Swedbank.

”Genom Jakob Mörndal kommer Castellum att få en tillförordnad verkställande direktör med god erfarenhet från såväl fastighetsbranschen som investerarmarknaden. Efter den planerade sammanslagning av Castellum och Kungsleden kommer Kungsledens nuvarande vd Biljana Pehrsson, att utses till verkställande direktör för Castellum”, säger Rutger Arnhult, styrelseordförande för Castellum.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.