Oneflow vill noteras på First North

Oneflow avser att genomföra en nyintroduktion på Nasdaq First North Premier Growth Market. Beroende på marknadsförhållanden förväntas erbjudandet och noteringen att genomföras under det andra kvartalet av 2022. Det framgår av ett pressmeddelande.
Börsnotering
Mjukvarubolaget Oneflow är ett SaaS-bolag inom digital avtalshantering.

Givet att bolaget väljer att genomföra noteringen avses erbjudandet riktas till allmänheten i Sverige och institutionella investerare i Sverige och utomlands samt utgöras av nyemitterade aktier om 275 miljoner kronor samt eventuellt en mindre andel befintliga aktier.

Ankarinvesterare är Swedbank Robur Ny Teknik, Handelsbanken Fonder, Andra AP-fonden och Humle Fonder som har, med förbehåll för vissa sedvanliga villkor, åtagit sig om att förvärva aktier i erbjudandet till ett totalt belopp om 215 miljoner kronor till ett marknadsvärde för bolagets aktier före erbjudandet om upp till 830 miljoner kronor.

Oneflow grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Medelantalet anställda i bolaget under 2021 uppgick till 83 personer fördelade på tre kontor i Sverige, Norge och Finland. Räkenskapsåret 2021 uppgick Oneflows nettoomsättning till 43,6 miljoner kronor, vilket representerar en genomsnittlig årlig tillväxt om 59 procent sedan 31 december 2019.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG