Orderhero skjuter på sin notering på First North efter besked från Skatteverket

Orderhero har beslutat att återkallar sin ansökan till Nasdaq First North och skjuter därmed upp sin notering vars första handelsdag var planerad till den 21 april. Det framgår av ett pressmeddelande.
Orderhero skjuter på sin notering på First North efter besked från Skatteverket - Orderhero
Skärmdump från Orderheros hemsida 29 mars 2022.
Styrelsen har efter noga övervägande bestämt att Orderhero ska skjuta upp noteringen med anledning av nya och ändrade besked från Skatteverket. Orderhero ska säkerställa att bolagets produkter är den i särklass och överlägset bästa lösningen på marknaden samt undanröja alla tvivel för bolagets stabilitet och framtid. Förhandlingar med flera av marknadens ledande kassasystem befinner sig just nu i det absoluta slutskedet, skriver Orderhero.

Bolaget har meddelat Nasdaq First North att man avser att återuppta sin ansökan om notering.

”Jag vill börja med att tacka alla aktieägare och det stora antalet nya investerare som har visat intresse i att överteckna i erbjudandet för ert förtroende och visade stöd. Jag som varit mest delaktig i bygget av det bolag som Orderhero är idag med de tjänster och den inriktning vi tagit är efter ett långt övervägande i samråd med styrelsen tryggare med att vi som bolag skjuter på noteringsprocessen så vi hinner presentera ett ännu starkare erbjudande som vi jobbar på att lansera inom kort”, kommenterar Aleksandar Goga, grundare och styrelseordförande.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco