Oscar Properties placeras på börsens observationslista

Bostadsutvecklaren Oscar Properties placeras på Stockholmsbörsens observationslista.

Det framgår av ett börsmeddelande från Nasdaq Stockholm. 

Oscar Properties publicerade igår den 11 april ett pressmeddelande med bolagets årsredovisning för 2018, med information i tillhörande revisionsberättelse om väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om bolagets fortsatta drift.

Enligt gällande regelverk för Nasdaq Stockholm kan ett bolag observationsnoteras om det föreligger någon omständighet som föranleder en väsentlig osäkerhet avseende emittenten.
Nasdaq Stockholm har därför beslutat att placera bolagets stamaktier, två olika typer av preferensaktier samt obligationer på observationslistan.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.