PA Resources säkrar finansiering

Olje- och gasbolaget PA Resources har nått en överenskommelse gällande finansiering för resterande del av 2015 i form av en kortfristig kreditfacilitet på 7,5 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande.

En första del på 2,5 miljoner är nu tillgänglig för företaget medan dokumentationen färdigställs.

”Vi är nöjda att vi nu säkerställt finansiering för resterande del av 2015 och uppskattar våra långivares stöd, i synnerhet från obligationsägarna och Gunvor Group, i denna utmanande och omvälvande tid för bolaget. Med denna kortfristiga finansiering nu på plats kan PA Resources gå framåt i sin strategiska översyn och avgöra företagets framtid och hur man på bästa sätt ska realisera värde för sina intressenter”, säger vd Mark McAllister.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.