PA Resources säkrar finansiering

Olje- och gasbolaget PA Resources har nått en överenskommelse gällande finansiering för resterande del av 2015 i form av en kortfristig kreditfacilitet på 7,5 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande.

En första del på 2,5 miljoner är nu tillgänglig för företaget medan dokumentationen färdigställs.

”Vi är nöjda att vi nu säkerställt finansiering för resterande del av 2015 och uppskattar våra långivares stöd, i synnerhet från obligationsägarna och Gunvor Group, i denna utmanande och omvälvande tid för bolaget. Med denna kortfristiga finansiering nu på plats kan PA Resources gå framåt i sin strategiska översyn och avgöra företagets framtid och hur man på bästa sätt ska realisera värde för sina intressenter”, säger vd Mark McAllister.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.