PA Resources stänger London-kontoret

Som följd av styrelsens beslut kommunicerat den 17 november 2015 att sälja ut PA Resources samtliga tillgångar har den beslutat att reducera företagets organisation i syfte att spara kostnader. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

PA Resources Londonkontor, med ansvar för Nordsjötillgångarna och koncernens prospekteringsaktiviteter, stängs vid årsskiftet och all personal kopplat med dessa aktiviteter kommer lämna bolaget. Koncernens huvudkontor i Stockholm kommer kvarstå med reducerad personal för att leda försäljningsprocessen och hantera koncernens administration.

Kevin McGrory, bolagsjurist, och Graham Goffey chef för prospektering och vd Västafrika och Nordsjön vars anställningar upphör vid årsskiftet har tillsammans med flera andra nyckelpersoner ingått i konsultavtal med bolaget för att stödja försäljningsprocessen.

Vid kontoret i Stockholm kommer Slimane Bouabbane, affärsutvecklingschef lämna sin anställning under det första kvartalet 2016 medan tillförordnade finanschefen Urban Adolfson kommer lämna företaget den 11 mars 2016 för att ta en anställning vid ett annat bolag. Vd och Koncernchef Mark McAllister och Paul Elstone, vd Tunisien kvarstår i sina positioner och ledningsgruppen.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets