Peter Norman kan ta klubban i Oscar Properties

Valberedningen i Oscar Properties föreslår val av Peter Norman till ny styrelseordförande.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Peter Norman var finansmarknadsminister i regeringen Reinfeldt mellan 2010 och 2014. Han sitter bland annat i Swedbanks styrelse och är även ordförande i Kvartil Asset Management, COIN – Investment Consulting Group, Pepins Group, Transportstyrelsen och Nasdaq Nordic. Peter Norman har tidigare varit vd för Sjunde AP-fonden och Alfred Berg Asset Management samt direktör på Sveriges Riksbank.

“Efter att ha träffat Oscar Engelbert vid flera tillfällen har jag konstaterat att vi har en gemensam syn på hur ett bolag av Oscar Properties karaktär bör drivas och vilket stöd som styrelsen bör ge. Jag är därför både glad och hedrad att bli föreslagen som styrelseordförande i Oscar Properties”, säger Peter Norman.

Omval föreslås samtidigt av Oscar Engelbert som styrelseledamot och nyval föreslås av Therese Agerberth, Stefan De Geer och Ulf Nilsson som styrelseledamöter.

I bolagets nuvarande styrelse sitter ordförande Jakob Grinbaum, Oscar Engelbert, Ann Grevelius samt Johan Thorell.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här