Readly vill byta lista till First North

Digitala mediebolaget Readly avser att lämna Nasdaq Stockholm för First North.
Readly vill byta lista till First North - Readly magasin

Listbytet är ett resultat av att likviditeten i aktien varit låg sedan det offentliga uppköpserbjudandet från största ägaren Tidnings AB Marieberg (Bonnier News), och den numera koncentrerade ägarbasen. Bonnier kontrollerade drygt 75 procent av Readly efter avslutat uppköpserbjudande under våren.

”Styrelsen bedömer att en notering av bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market skulle medföra lägre kostnader för efterlevnad av löpande skyldigheter till följd av lägre regulatoriska krav samt att bolagsstyrningen och den löpande administrationen av bolaget skulle förenklas”, heter det.

Listbytet väntas äga rum under fjärde kvartalet 2023.

I samband med detta meddelar bolaget också att det beslutat att upphöra med publicering av finansiella mål, liksom audiocasts och telefonkonferenser i samband med rapporter.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets