Sampo vill sälja allt i Intrum

Det finländska försäkringsbolaget Sampos avser sälja 6,9 miljoner aktier, hela sitt aktieinnehav, i kredithanteringsbolaget Intrum.
Sampo vill sälja allt i Intrum - intrum-affarsvarlden-700_binary_6879497.png

Det framgår av ett meddelande som de iblandade bankerna Citi och Nordea skickade på torsdagen efter börsens stängning.

Sampo äger ungefär 6,9 miljoner aktier, motsvarande 5,2 procent av kapital och röster i Intrum, ett innehav som Sampo flaggade för under hösten 2018 och som då betecknades som en ”finansiell placering”.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets
Annons från Invesco