SEB utser Mats Torstendahl till ställföreträdande VD och koncernchef

Banken SEB har utsett Mats Torstendahl till ställföreträdande VD och koncernchef. Han är idag chef för division Företag & Privatkunder och behåller sin plats i bankens verkställande ledning. Det framgår av ett pressmeddelande.
SEB
Foto: Helena Landstedt/TT

Jonas Söderberg, för närvarande chef för region Norr inom Företag & Privatkunder, har utsetts till chef för division Företag & Privatkunder med tillträde den 1 januari 2021.

Magnus Carlsson, som började i SEB 1993 och har varit ställföreträdande VD och koncernchef sedan 2014, kommer att lämna sin position för att gå över till en roll som senior banker inom SEB i slutet av 2021. Magnus Carlsson kvarstår i sin position som ställföreträdande VD och koncernchef fram tills han går över i sin nya roll, vilket innebär att banken kommer att ha två ställföreträdande koncernchefer fram tills förändringen träder i kraft.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco