Sectra får myndighetsorder värd 100 miljoner kronor

Medicinteknikbolaget Sectra får nya beställningar av system och lösningar för säker kommunikation av svenska myndigheter. Det framgår av ett pressmeddelande.
Sectra får myndighetsorder värd 100 miljoner kronor - Sectra Communication

Orderna innefattar vidareutveckling och ytterligare leveranser av befintliga system. Samarbetet med Sectra ska förstärka det svenska totalförsvarets förmåga att kommunicera säkert, oavsett omständighet och plats.

”Säkra informationsutbyten mellan och inom myndigheter, utan risk för avlyssning, har aldrig varit viktigare. Ett fortsatt samarbete med svenska myndigheter bekräftar att Sectra spelar en viktig roll i det svenska totalförsvarets förmåga att kunna utbyta information säkert och effektivt. Jag är stolt över att våra system och lösningar för säker kommunikation bidrar till ett tryggare samhälle”, säger Magnus Skogberg, vd för Sectra Communications.

Ordervärde är 100 miljoner kronor och avtalen tecknades under Sectras tredje kvartal.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG
Annons från Invesco