Silly Season: Max Matthiessen plockar pensionsexperter från SEB

Max Matthiessen plockar in fem pensionsexperter från SEB i Malmö till sitt största affärsområde Liv&Pension.
Silly Season: Max Matthiessen plockar pensionsexperter från SEB - pensionsexperter 1200
Från vänster; Per Billfeldt, Erik Malmström, Johan Linnér, Emelie A Fredin, Thomas Jönsson.

Fem seniora tjänstepensionsexperter från SEB ansluter till Max Matthiessens kontor i Malmö under början av oktober. De fem är Emelie Fredin, Erik Malmström, Johan Linnér, Per Billfeldt och Thomas Jönsson.

”Vi ser verkligen fram emot vår gemensamma resa med Max Matthiessen. Vi är ett väl sammansvetsat team som har jobbat ihop under lång tid. Självklart är det känslosamt att byta plattform men vi är extremt stolta över vårt team och vill fortsätta växa under Max Matthiessens varumärke”, säger Emelie Fredin i ett pressmeddelande.

Liv&Pension är det affärsområde där större delen av Max Matthiessens affär ligger. Affärsområdet omsätter 800 Mkr per år, med drygt 80 kundteam och 400 anställda.

Hänt något som Silly borde skriva om? Maila silly.season@affarsvarlden.se

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets