Sjunkande vinst för Net Gaming

Net Gaming, som handlas på First North, redovisar ett ebitda-resultat för det andra kvartalet på 2 miljoner euro, vilket kan jämföras med 3 miljoner euro under motsvarande period året före.

“Jag är inte nöjd med hur vi presterat under det andra kvartalet men jag är förhoppningsfull att vi kommer uppvisa förbättrade ebitda-nivåer framöver”, skriver vd Marcus Teilman i rapporten.

Han skriver även att det var väntat att bolaget skulle påverkas av fortsatta politiska regleringseffekter på den europeiska spelmarknaden.

Intäkterna minskade till 3,5 miljoner euro (4,6).

Under perioden har bolaget förvärvat i BettingGuide.se som ska att bli bolagets varumärke på den reglerade svenska marknaden. Förvärvet är ett led i bolagets ökade förvärvsfokus, heter det, och efter periodens sluta har även Maxfreebets.co.uk förvärvats.

“Vi ökar därmed tempot inom bettingvertikalen och samtidigt adderar vi till två nya intäktsben på reglerade marknader vilka vi bedömer ha god långsiktig utvecklingspotential”, skriver Marcus Teilman.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här