Storägare i CDON skyller kursnedgången på svenska finanstwitter

Den USA-baserade storägaren Adam Wyden i CDON skyller aktiens nedgång den senaste tiden på svenska finanstwitter, eller "retail ants". Det framgår av en intervju med Breakit.
CDON
Foto: CDON
Han uttrycker frustration över den svaga kursutvecklingen, men berättar att hans kapitalfirma ADW Capital med 15% av aktiekapitalet inte tänker lämna.

Han menar att den dystra kursutvecklingen kan bero på att bolaget nyligen tvingats till en ledningsförändring samt en utbredd och i hans mening överdriven rädsla för Amazon. Han ger heller inte mycket för de tekniska utmaningarna i plattformsbytet.

”De tekniska problemen och sådant, det är bara bullshit. Det går att fixa inom tre till sex månader. Alla tittar på aktien, och tror att sådana saker är fatalt. Men finns inga institutionella investerare här, utan det handlar om folk på twitter, och på aktiesidor, och det är så mycket bullshit. Det är små svenska myror”, säger han till Breakit.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets