Styrelseledamot lämnar Kindreds styrelse efter misstanke om insiderbrott

En oberoende styrelseledamot hos bettingbolaget Kindred har meddelat bolaget att han lämnar sin styrelseplats med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande.
Kindred
Mannen avgår med anledning av att han utreds av Ekobrottsmyndigheten, EBM, för misstanke om insiderbrott. Kindred Group har i nuläget ingen ytterligare information men samarbetar fullt ut med åklagare och EBM i deras utredning.

”Avgången var oundviklig med tanke på EBM:s utredning mot honom. Styrelsen vill förtydliga att inga ytterligare representanter från bolaget är misstänkta för olovligt agerande och inte heller bolaget är misstänkt på något sätt”, kommenterar Anders Ström, styrelseordförande i Kindred Group.

Ytterligare information lämnas till marknaden när så erfordras men i övrigt lämnar bolaget inga ytterligare kommentarer så länge utredningen pågår.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.