Tele2 stänger ned 18 butiker

Teleoperatören Tele2 ska stänga ned ett antal butiker i takt med att konsumenternas köpbeteende ändras och förflyttas allt mer mot e-handeln.
tele2
Foto: Jonas Ekströmer/TT

I ett pressmeddelande listas 18 butiker i Sverige som slår igen fram till den 30 juni, vilket innebär drygt en tredjedel av totala antalet butiker.

– Det är en naturlig utveckling att vi i en alltmer digitaliserad värld uppnår en högre effektivitet i andra kanaler än i fysiska butiker, och när kunderna blir mer digitala så behöver vi följa efter, säger Samuel Skott som är kommersiell chef på Tele2.

Han konstaterar att beslutet innebär att medarbetare kommer att behöva lämna Tele2. Enligt Aftonbladet kommer runt 90 medarbetare att få lämna företaget.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG