Tisdagens nya köpråd

Ett skogsbolag höjs till köp under tisdagen, samtidit som ett verkstadsbolag och en vitvarujätte höjs till jämvikt och neutral.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för skogsbolaget Holmen till köp från tidigare behåll. Riktkursen höjs samtidigt till 320 kronor från 310 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Holmen handlades strax före klockan 9.30 på tisdagen till 296:40 kronor, en uppgång med 4,5 procent för dagen.

Danske Bank Markets sänker samtidigt sin rekommendation för Tele2 till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 133 från 141 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Tele2-aktien handlades till 142:60 kronor på tisdagsmorgonen.

Evli Bank sänker sin rekommendation för Stora Enso till behåll från köp. Riktkursen sänks till 12:50 från 13:50 euro. Det framgår av Bloomberg.

Stora Ensos aktie handlades till 11:87 euro på tisdagsförmiddagen.

Morgan Stanley höjer sin rekommendation för Atlas Copco till jämvikt från tidigare undervikt. Riktkursen för A-aktien är oförändrat 330 kronor. Det framgår av en analys.

Citi Investment Research höjer sin rekommendation för Electrolux till neutral från sälj.

Det framgår av Bloomberg.

De kortsiktiga negativa effekterna, inklusive december månads vinstvarning och en oväntat låg guidning om kostnadsbesparingar 2020, är nu i grova drag inprisad i kursen, anser Citis analytiker.

Bank of America Merrill Lynch höjer sin rekommendation för Kone till neutral från underperform. Det framgår av Bloomberg.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här