Titanias notering på First North kraftigt övertecknad

Fastighetsutvecklingsbolaget Titanias notering på First North blev kraftigt övertecknad. Därmed drar bolaget in 500 miljoner kronor och får cirka 5 000 nya aktieägare i samband med noteringen. Det framgår av ett pressmeddelande.
Ett av Titanias större projekt i Botkyrka.
”Det stora intresset att investera i Titania är ett kvitto på den generella tron på de goda framtida möjligheterna för bostadsutveckling i Stockholmsregionen och ett specifikt förtroende för Titania som aktör att genomföra detta. Vi är glada och stolta över att snart vara ett noterat bolag och riktar ett tack till alla medarbetare som har möjliggjort vår resa hit. Nu välkomnar vi våra nya aktieägare som skall var med oss i den framtida tillväxtresan”, säger VD Einar Janson.

Aktien börjar handlas idag, fredagen den 10 december.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.