Tribona avnoteras i slutet av maj

Catena har 94,5 procent av aktierna i Tribona och kommer att påkalla tvångsinlösen inom kort. Det framgår av ett pressmeddelande från Catena.

Efter ordinarie acceptperiod som löpte till den 15 januari innehade Catena 91,6 procent av kapital och röster i Tribona och acceptperioden förlängdes till den 5 februari. Under förlängningen har ytterligare 2,9 procent av aktieägarna accepterat erbjudandet varför totala accepter uppgår till 94,5 procent.

Catena kommer även verka för en avnotering av Tribonas aktie från Nasdaq Stockholm.

I ett efterföljande pressmeddelande från Tribona informeras om att Stockholmsbörsen avnoteringsansökan och beslutat att sista handelsdag blir den 22 februari.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets