USA-terminer pekar uppåt

Efter att S&P på tisdagen nått en ny rekordnivå pekar USA-terminerna marginellt uppåt inför handelsstarten på onsdagen. Det skriver Direkt.

Terminerna för Dow Jones Industrial Average, S&P 500-indexet och Nasdaq Composite var alla 0,0-0,1 procent högre vid 14.45-tiden på onsdagen.

Byggbolaget Toll Brothers aktie lyfte ungefär 3 procent i förhandeln efter att bolaget redovisat ett kvartalsresultat som slog förväntningarna med råge.

Michael Kors sjönk istället 3 procent i förhandeln trots att bolaget rapporterat ett kvartalsresultat och en försäljning som slog förväntningarna.

Koch Industries dotterbolag Flint Hills har lagt ett bud på Petrologistics, vilka lyfte drygt 10 procent på beskedet.

3d-printingbolaget 3D Systems tappade 5 procent i förhandeln. Detta sedan bolaget meddelat att man tänker sälja knappt 6 miljoner aktier.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.